Római nyelvtanfolyamok - Programok
Aventinus Stúdió
+36 20 428 4304, +36 1 316 7064
aventinus@aventinus.hu
Intenzív olasz tanfolyamok árak kezdési időpontok szállás programok hasznos információk jelentkezési lap
általános olasztanfolyam szaknyelvi tanfolyamok

Kulturális programok, kirándulások

Rómát méltán nevezik a világ legnagyobb szabadtéri múzeumának. Templomai, múzeumai, képtárai, a színházak és a mozik, klasszikus, jazz és rock koncertjei minden évszakban gazdag és élvezetes programot kínálnak helybelieknek és külföldieknek egyaránt.

Nyáron érdemes megnézni az Estate Romana rendezvényeit, amelyek között számos könnyűzenei és komolyzenei program is szerepel. Helyszínek a római kori színház, termák, vagy a modern építeszet remeke az Auditorium.www.romaguide.it

A Torre di Babele Nyelviskola prospektusokkal, műsorfüzetekkel, aktuális programajánlatokkal könnyíti meg a diákok tájékozódását. A Nyelviskola saját szervezésű kulturális programjai, római városnézés idegenvezetővel, és  különböző előadásai, az olasz irodalomról, zenéről, konyhaművészetről, sportról ingyenesek.Kellemes nyári program a szabadtéri mozi az Isola Tiberinán, vagy felejthetetlen élményt nyújthat egy-egy  opera  vagy balett előadás a Caracalla Termáiban. Hétvégén kisebb kirándulásokat is szerveznek Ostia Antica-ba. Képek a kutlurális programokról itt.