Római nyelvtanfolyamok - Intenzív olasz tanfolyamok
Aventinus Stúdió
+36 20 428 4304, +36 1 316 7064
aventinus@aventinus.hu
Intenzív olasz tanfolyamok árak kezdési időpontok szállás programok hasznos információk jelentkezési lap
általános olasztanfolyam szaknyelvi tanfolyamok

Intenzív olasz nyelvtanfolyamok

Rómában 20% kedvezménnyel

Római partner nyelviskolánk az egyik legjobb nyelviskola Olaszországban. Róma elegáns villanegyedében, a történelmi belvároshoz közel található. Egész évben, folyamatosan tartja intenzív olasz nyelvtanfolyamait. Már 1 hetes intenzív kurzust is indítanak, ennek ára a kedvezménnyel csak 172 euró (kb. 54.000 Ft).  

A 20 %-os kedvezmény az összes standard intenzív olasz nyelvtanfolyamra vonatkozik, és akkor jár, ha Stúdiónkon keresztül jelentkezel.

A részletes ártáblázatot itt találod. Az alsó korhatár 17 év.

 

Egész évben, minden hétfőn indulnak tanfolyamok, 7 szinten. Teljesen kezdő csoportokat kéthetente indítanak, a pontos dátumokat  itt találod.

Róma varázslatos hangulatával, több évezredes történelmével méltán az egyik leghíresebb és legszebb város a világon. Ha az ember még olaszul is beszél, még jobban érezheti ott magát. Érdemes egy római vakációt az olasz nyelv tanulásával is összekötni. 

Jelentkezés: töltsd ki az online Jelentkezési lapot. A jelentkezés után küldünk egy bővebb tájékoztatót, és egy ajándék Róma térképet. A kedvezményes kurzusok foglalási díját, ami egyben az előleg is, átutalással lehet befizetni, a fennmaradó összeget majd Rómában kell a nyelviskolánál rendezni.

Ha szeretnéd, hogy a nyelviskola a szállásról is gondoskodjon (ingyenes szolgáltatás), akkor 4 héttel a

választott tanfolyam kezdete előtt kell majd ezt jelezned felénk.  

 

Ha kérdésed van, itt felteheted. 

Miért olyan hatékony?

- anyanyelvi környezet,

- olasz anyanyelvű, lelkes, és nagy szakmai gyakorlattal 

    rendelkező tanárok,

- napi 4 tanóra- csoportlétszám 7-8, max. 12 fő.

A tanfolyam ideje alatt különböző kulturális programokat is szervez a nyelviskola tanulóinak (római városnézés, koncert, hétvégi kirándulások). Ezek egy része benne van a tanfolyam árában. Tanulóink színes beszámolóit is érdemes elolvasni, belőlük kiderül, ők milyen tapasztalatokkal, élményekkel gazdagodtak a Rómában töltött idő alatt.   

Képek a tanfolyamokról.

Senior olasz nyelvtanfolyamok

Májusban és októberben indulnak két hetes nyelvtanfolyamok 50+ tanulóknak, külön nekik szervezett, igényes programokkal. Olyan 50 év felettieknek szervezik ezeket, akik szeretnék összekapcsolni az olasz nyelv tanulását egy kellmes és érdekes vakációval Olaszországban, Rómában. Az olasz nyelvórákon a világ minden részéről érkező, különbözö korú tanulók vesznek részt, míg a kulturális programokat kifejezetten a Senior csoportnak állítják össze. A programban szerepel 4 tematikus római városnézés idegenvezetővel, egy egynapos kirándulás valamelyik történelmi és művészeti szempontból különleges városba (ebéddel egy helyi étteremben), az olasz konyhát vagy a borokat bemutató szeminárium, és más érdekes közös tevékenység. Az intenzív olasz nyelvtanfolyam és a kulturális programok teljes ára: 850 euró. Az aktuális kedvezményekről e-mailben adunk tájékoztatást. A római nyelviskola a szállásról is gondoskodik, kérésre, több lehetőség közül lehet választani. Jelentkezési lap.