Római nyelvtanfolyamok - Intenzív olasz tanfolyamok
Aventinus Stúdió
+36 20 428 4304, +36 1 316 7064
aventinus@aventinus.hu
Intenzív olasz tanfolyamok árak kezdési időpontok szállás programok hasznos információk jelentkezési lap
általános olasztanfolyam szaknyelvi tanfolyamok

Intenzív olasz nyelvtanfolyamok Rómában, 20% kedvezménnyel

Római partner nyelviskolánk az egyik legjobb nyelviskola Olaszországban. Róma elegáns villanegyedében, a történelmi belvároshoz közel található. Egész évben, folyamatosan tartja intenzív olasz nyelvtanfolyamait. Már 1 hetes intenzív kurzust is indítanak, ennek ára a kedvezménnyel csak 172 euró (kb. 53.000 Ft).  

A 20 %-os kedvezmény az összes standard intenzív olasz nyelvtanfolyamra vonatkozik, és akkor jár, ha Stúdiónkon keresztül jelentkezel.

A részletes ártáblázatot itt találod. Az alsó korhatár 17 év.

Egész évben, minden hétfőn indulnak tanfolyamok, 7 szinten. Teljesen kezdő csoportokat kéthetente indítanak, a pontos dátumokat  itt találod.

Róma varázslatos hangulatával, több évezredes történelmével méltán az egyik leghíresebb és legszebb város a világon. Ha az ember még olaszul is beszél, még jobban érezheti ott magát. Érdemes egy római vakációt az olasz nyelv tanulásával is összekötni. 

 

Jelentkezés: töltsd ki az online Jelentkezési lapot. A jelentkezés után küldünk egy bővebb tájékoztatót, és egy ajándék Róma térképet. A kedvezményes kurzusok foglalási díját, ami egyben az előleg is, átutalással lehet befizetni, a fennmaradó összeget majd Rómában kell a nyelviskolánál rendezni.

Ha szeretnéd, hogy a nyelviskola a szállásról is gondoskodjon (ingyenes szolgáltatás), akkor 4 héttel a választott tanfolyam kezdete előtt kell majd ezt jelezned felénk.  

Ha kérdésed van, itt felteheted. 

Miért olyan hatékony?

- anyanyelvi környezet,

- olasz anyanyelvű, lelkes, és nagy szakmai gyakorlattal

    rendelkező tanárok,

- napi 4 tanóra- csoportlétszám 7-8, max. 12 fő.

 

A tanfolyam ideje alatt különböző kulturális programokat is szervez a nyelviskola hallgatóinak (római városnézés, koncert, hétvégi kirándulások). Ezek egy része benne van a tanfolyam árában. Tanulóink színes beszámolóit is érdemes elolvasni, belőlük kiderül, ők milyen tapasztalatokkal, élményekkel gazdagodtak a Rómában töltött idő alatt.   

Képek a tanfolyamokról.

Senior tanfolyamok 50 év felettieknek májusban és októberben.

2018-ban május 7-18. / október 8- 19., két hét 40 óra + kulturális programok 850 €

Részletes tájékoztatót e-mailben küldünk.